توضیحات کامل :

این فایل شامل مبانی نظری در مورد اثربخشی سازمانی است  در این نسخه تعاریف اثربخشی سازمان ، عوامل موثر بر آن ، مدل ها و ... آورده شده است  فایل در 17 صفحه ورد قابل ویرایش می باشد .

 

 

رفرنس نویسی درون متنی

منابع معتبر در پایان مطلب

پاورقی دقیق

منابع داخلی و خارجی  از دهه هفتاد و هشتاد شمسی

 


چندی از مطالب موجود:

 

اثربخشی

تعریف اثربخشی سازمانی

سیر تکامل اثربخشی سازمانی

معیارهای اثربخشی سازمانی

مدل های اثربخشی سازمانی

عوامل موثر بر اثربخشی سازمانی

و ...

منابع

 

2-1 اثربخشی

 

علاقه به اثربخشی یک پدیده جدید نیست . از دیرباز بحث در مورد اثربخشی ، بهره وری و کارایی سازمان ها مورد توجه نظریه پردازان سازمانی ، فلاسفه مدیریت ، تحلیل گران مالی و مدیران اجرایی بوده است . ( روشندل اربطانی، 1382). دانشمندان و نظریه پردازانی که بر روی سازمان تحقیق و بررسی کرده اند ، آگاهانه یا ناآگاهانه کار خود را با موضوع اثربخشی آغاز کرده اند . آنان همواره درصدد یافتن راه هایی برای تعدیل سازمان خود هستند تا بتوانند بدان وسیله اثربخشی خود را افزایش دهند . ( سرمد ، 1377 ). اثربخشی یکی از ساختارهای سازمانی شایع و در عین حال کم ترسیم شده است که به همه شرکت کنندگان در زندگی سازمانی ارتباط دارد . ( کریمی ، 1373 ) .

 

2-2  اثربخشی سازمانی

 

تلاش برای اثربخشی وجه اشتراک اصلی همه سازمان هاست . به گونه ای که اکثر تحقیقات انجام شده در حوزه سازمان و مدیریت ، آگاهانه یا ناآگاهانه و مستقیم یا غیرمستقیم به آن پرداخته اند . در این میان تعاریف و الگوهایی از آن ارائه شده است که هر کدام مقتضیات و محدودیت های خاص خود را دارد . ( دفت ، ترجمه پارسائیان و اعرابی ، 1383 ). علاقه بند بیان می­دارد اگر برای سازمان مدل عقلانی قائل شویم ، می­توانیم  اثر­بخشی سازمانی را توانایی سازمان برای دستیابی به هدف های آن تعریف کنیم واگر سازمان را سیستمی اجتماعی تلقی کنیم، اثر بخشی را برحسب قابلیت سازگاری سازمان با شرایط محیطی تعریف می کنیم.  او می­افزاید : در کتاب های سازمان و مدیریت غالباً گفته می شود اثر بخشی هنگامی تحقق می یابد که سازمان به نتایج مطلوب خود نایل آید ( علاقه بند ، 1387 )