توضیحات کامل :

پروپوزال رابطه علی تعارض آشکار و تعارض نهان بین والدین با عملکرد تحصیلی با میانجی گری رابطه ی والد فرزند، رفتار ضد اجتماعی و افسردگی در دانش آموزان دبیرستانی در 17 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

توجه: (ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

 

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:

مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش          

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

قسمت هایی از پروپزال:

مقدمه و بیان مسئله

در رابطه با مشکلات رفتاری و روانی در کودکان و نوجوانان نظریه­ها و تحقیقات زیادی وجود دارد. سوال اساسی نظریه پردازان و پژوهشگران این است که چه مکانیسم ها و عواملی موجب آسیب های رفتاری و روانی در کودکان و نوجوانان می شوند. مشکلات رفتاری نوجوانان منجر به عدم موفقیت و ناکامی آن­ها در رسیدن به مقاصد و هدف­هایشان می شود (بل، 1990). از عواملی که به آسیب‌های رفتاری و روانی کودکان و نوجوانان می‌انجامد و روی عملکرد فرد در مدرسه تأثیر می‌گذارد، می‌توان به نقش جامعه، خانواده، همسالان، رسانه‌های گروهی اشاره کرد. اکثر محققان به نقش خانواده در سلامت روانی و رفتاری کودکان و نوجوانان اهمیت فوق العاده­ای داده‌اند. در متون مربوط به نقش خانواده در بروز مشکلات رفتاری و روانی نوجوانان عنوان شده است که چهار زمینه خانوادگی، از جمله از هم گسیختگی خانوادگی[1]، تعارض خانوادگی[2]، غفلت خانوادگی[3] و انحراف خانوادگی[4] روی سلامت روانی و رفتاری افراد و در نهایت عملکرد آن‌ها تأثیر به­سزایی می‌گذارد (خویی نژاد و رجایی، 1390).

خانواده یکی از عوامل مؤثر و اساسی در رفتار افراد می‌باشد. نفوذ والدین در کودکان تنها جنبه ارثی و وراثتی ندارد بلکه در آشنایی کودک با زندگی اجتماعی و فرهنگ پذیری وی، نقش مؤثری دارد. ساختار و شکل خانواده ها، نحوه ارتباط اعضاء هر خانواده با یکدیگر و جامعه ای که خانواده در آن زندگی می کند در بیشتر مواقع همسانی ندارند، از این رو، رفتار و تأثیر خانواده ها در افراد متفاوت است. خانواده بر اساس نوع رابطه با فرزندان بیشترین تأثیر را اولاً بر چگونگی شخصیت روانی، اجتماعی و فرهنگی آن­ها داشته و ثانیاً به صورت غیر مستقیم جامعه را متأثر می کند (شفیع آبادی و ناصری، 1380). در واقع، تغییرات در خانواده به مرور زمان فرزندان را تغییر داده و با ورود آن­ها به عرصه اجتماع، جامعه دگرگون می شود. به عبارتی، می توان گفت که سلامت خانواده، سلامت جامعه را می‌سازد.

 


[1].  family breakup

[2].  family conflict

[3].  family neglect

[4].  family deviance

 

 

هدف پژوهش

هدف از این پژوهش بررسی رابطه ی علی تعارض آشکار و تعارض نهان بین والدین با عملکرد تحصیلی با میانجی گری رابطه ی والد فرزند، رفتار ضداجتماعی و افسردگی در دانش آموزان  دبیرستانی می باشد.

فرضیه های پژوهش

تعیین رابطه ی علی تعارض آشکار و تعارض نهان بین والدین با عملکرد تحصیلی با میانجی گری رابطه ی والد فرزند در دانش آموزان  دبیرستانی.

تعیین رابطه ی علی تعارض آشکار و تعارض نهان بین والدین با عملکرد تحصیلی با میانجی گری رفتار ضداجتماعی در دانش آموزان  دبیرستانی.

تعیین رابطه ی علی تعارض آشکار و تعارض نهان بین والدین با عملکرد تحصیلی با میانجی گری افسردگی در دانش آموزان  دبیرستانی.