توضیحات کامل :

پروپوزال رابطه تجربیات معنوی و مؤلفه های آن با میزان تاب آوری دانشجویان دانشگاه رازی در 14 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:

مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

 

قسمت هایی از پروپزال:

مقدمه و بیان مسئله

   تربیت نیروی انسانی كارآمد و مؤثر از جمله وظایف اصلی دانشگاه­ها محسوب می­گردد. دانشجویان هر دانشگاه سرمایه­های گرانقدر هر كشور به شمار می­روند كه توجه به تربیت آن­ها از نظر علمی، پژوهشی و فرهنگی بسیار حائز اهمیت است و برنامه­ریزی صحیح در آموزش و پرورش آنان از وظایف اصلی دانشگاه­ها نیز به حساب می­آید. در جوامع امروزی نظام آموزش عالی به مثابه عامل اصلی و مهم در تحولات اقتصادی، اجتماعی و معنوی، وظیفه خود را بر آموزش مفاهیم علمی به افراد و همچنین تربیت نیروهای انسانی مؤمن و متعهد در انتقال ارزش­های فرهنگی، دینی و مذهبی متمرکز نموده است.

   در سال­های اخیر، رویكرد روانشناسی مثبت­گرا، با شعار توجه به استعدادها و توانمندی­های انسان، مورد توجه پژوهشگران حوزه­های مختلف روانشناسی قرار گرفته است. این رویكرد، هدف غایی خود را شناسایی سازه­ها و شیوه­هایی می­داند كه بهزیستی و شادكامی انسان را فراهم می­كند. از این­ رو عواملی كه موجبات تطابق هر چه بیشتر آدمی با نیازها و تهدیدهای زندگی را سبب گردند، بنیادی­ترین سازه­های مورد پژوهش این رویكرد می­باشند. در این میان، تاب­آوری جایگاه ویژه­ای، مخصوصاً در حوزه­های روانشناسی تحولی، روانشناسی خانواده و بهداشت روانی، به خود اختصاص داده است(1). تاب­آوری جان سالم بدر بردن از استرس­ها و ناملایمات زندگی است(2) و با رشد مثبت، انطباق­پذیری و رسیدن به سطحی از تعادل پس از به وجود آمدن اختلال در وضعیت تعادلی پیشین مطابقت می­کند(3). تاب­ .....

هدف پژوهش

هدف این پژوهش بررسی رابطه تجربیات معنوی و مؤلفه­های آن با میزان تاب­آوری دانشجویان دانشگاه رازی می باشد.

سوالات پژوهش

پژوهش حاضر در صدد پاسخگویی به سوالات زیر می­باشد:

-آیا بین تجربیات معنوی و تاب­آوری رابطه معناداری وجود دارد؟

-آیا بین مؤلفه­های تجربیات معنوی(معنایابی در زندگی، تأثیر ارتباط با خداوند، شکوفایی و فعالیت معنوی، تجربیات متعالی عرفانی، تجربیات سلبی و فعالیت­های اجتماعی-مذهبی) و تاب­آوری رابطه معناداری وجود دارد؟

-آیا مؤلفه­های تجربیات معنوی(معنایابی در زندگی، تأثیر ارتباط با خداوند، شکوفایی و فعالیت معنوی، تجربیات متعالی عرفانی، تجربیات سلبی و فعالیت­های اجتماعی-مذهبی) می­توانند تاب­آوری را پیش­بینی کنند؟