توضیحات کامل :

پروپوزال رابطه شایستگی اجتماعی  با ویژگیهای خانواده در دانش آموزان دوره ابتدایی در 12 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت Doc

 

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:

مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

 

قسمت هایی از پروپزال:

بیان مساله

در تمامی مذاهب و فلسفه‌های جهان، كودك را موهبت الهی می‌شمارند، علتش ساده است. از لحظه‌ای كه كودك متولد می‌شود، معجزه خلقت آشكار می‌شود. نوزاد خصوصیات فردی خود را دارد. به طور فطری پاهای كوچكش را تكان می‌دهد و نسبت به جهان پیرامونش واكنش نشان می‌دهد. هر روز مهارت تازه كسب می‌كند و به میزان حیرت‌آوری رشد می‌كند، در درون این معجزه خلقت، نیروی قدرتمندی نهفته است كه باید به فعلیت برسد( منصوری،1386).

محیطی كه به كودك، به عنوان یك موجود با‌ارزش و الهی می‌نگرد و او را دارای تواناییهای بی‌حد و حصر می‌داند و توجه دارد كه خداوند برای وجود این كودك تا چه حد ارزش قائل است، با او به گونه‌ای رفتار می‌كند كه احساس كند فردی عزیز و كریم است. ولی محیطی كه از كودك تصویری چون حیوان دارد و او را لایق بدترین تنبیه‌ها و روشهای تادیبی می‌داند، به او تصویری منفی از خودش ارائه می‌كندو او را از داشتن عزت نفس و كرامت دور می‌دارد. سلامت روان كودك تا حد زیادی توسط افراد مهم و محیط زندگی او تعیین و تامین می‌شود (به‌پژوه،1382).

هر كودكی باید احساس كند كه به او ارزش و بها داده می‌شود تا بتواند در مورد خود كسب اعتماد و اطمینان كند و آن را حفظ نماید و از این رهگذر، توانمندیها و استعدادهای خود را رشد دهد. بر پایه همین توان است كه او می‌تواند شخصیت خویش را بسازد و رابطه بهتری با دیگران داشته باشد (گروهی از كارشناسان تعلیم و تربیت فرانسه، ترجمه محمد كاری،1386).

هدف پژوهش

هدف اصلی پژوهش حاضر این است كه ارتباط بین ویژگی های خانواده با شایستگی اجتماعی كودكان چگونه است.

فرضیه پژوهش

در این پژوهش فرض شد كه بین شایستگی اجتماعی كودك و ویژگیهای خانواده رابطه معناداری وجود دارد.